Hana Zagorová - Nešlap Nelámej / Hana Zagorova Neslap Nelamej Je Tu Doba Destu Online Vinyl Shop Gramofonove Desky : Nešlap, nelámej, cosi ve mě teprv´ klíčit začíná.

Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Nešlap, nelámej, cosi ve mě teprv´ klíčit začíná. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

Přišels ke mně, jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, jiná řeč. Sp Hana Zagorova Neslap Nelamej Je Tu Doba Destu Antikvariat Sberatelstvi
Sp Hana Zagorova Neslap Nelamej Je Tu Doba Destu Antikvariat Sberatelstvi from antikvariat-sberatelstvi.cz
La pagina contiene il testo e la traduzione in italiano della canzone nešlap, nelámej di hana zagorová. Ale k čemu je ten věčný spěch? Přišels ke mně, jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, jiná řeč. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Těch, co všechno chtějí hned je většina. Hana zagorová, stanislav hlozek & petr kotvald. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin . Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce .

Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej.

Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Těch, co všechno chtějí hned je většina. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Ale k čemu je ten věčný spěch? Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. La pagina contiene il testo e la traduzione in italiano della canzone nešlap, nelámej di hana zagorová. Nešlap, nelámej, cosi ve mě teprv´ klíčit začíná. Hana zagorová, stanislav hlozek & petr kotvald. Nešlap gnelámej cosi ve mně teprv klíčit dzačíná těch co d#dimvšechno chtějí hned je emvětšina ale ck čemu . Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin .

La pagina contiene il testo e la traduzione in italiano della canzone nešlap, nelámej di hana zagorová. Cerny pav, hana zagorova, zagorova hana, pisnicka, diskografie, je naprosto nezbytne, zlodej dusi,. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

La pagina contiene il testo e la traduzione in italiano della canzone nešlap, nelámej di hana zagorová. Sp Hana Zagorova Neslap Nelamej Supraphon 1985 Ex Aukro
Sp Hana Zagorova Neslap Nelamej Supraphon 1985 Ex Aukro from f.aukro.cz
Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. Nešlap gnelámej cosi ve mně teprv klíčit dzačíná těch co d#dimvšechno chtějí hned je emvětšina ale ck čemu . Přišels ke mně, jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, jiná řeč. Ale k čemu je ten věčný spěch? Nešlap, nelámej, cosi ve mě teprv´ klíčit začíná. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin . Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Hana zagorová, stanislav hlozek & petr kotvald.

Ale k čemu je ten věčný spěch?

Ten, kdo slepě koně bodá do slabin . Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce . Ale k čemu je ten věčný spěch? La pagina contiene il testo e la traduzione in italiano della canzone nešlap, nelámej di hana zagorová. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. Hana zagorová, stanislav hlozek & petr kotvald. Jinak to nejde (bonus track version). Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Nešlap, nelámej, cosi ve mě teprv´ klíčit začíná. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Cerny pav, hana zagorova, zagorova hana, pisnicka, diskografie, je naprosto nezbytne, zlodej dusi,. Těch, co všechno chtějí hned je většina.

Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Jinak to nejde (bonus track version). Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin .

Hana zagorová nešlap, nelámej lyrics: Hana Zagorova Neslap Nelamej 1985 Youtube
Hana Zagorova Neslap Nelamej 1985 Youtube from i.ytimg.com
Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Ten, kdo slepě koně bodá do slabin . Hana zagorová, stanislav hlozek & petr kotvald. Těch, co všechno chtějí hned je většina. Jinak to nejde (bonus track version). Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. La pagina contiene il testo e la traduzione in italiano della canzone nešlap, nelámej di hana zagorová. Hana zagorová nešlap, nelámej lyrics:

Jinak to nejde (bonus track version).

Těch, co všechno chtějí hned je většina. Přišels ke mně, jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, jiná řeč. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. Nešlap gnelámej cosi ve mně teprv klíčit dzačíná těch co d#dimvšechno chtějí hned je emvětšina ale ck čemu . Ale k čemu je ten věčný spěch? Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce . Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Hana zagorová nešlap, nelámej lyrics: Ten, kdo slepě koně bodá do slabin . Jinak to nejde (bonus track version). Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej / Hana Zagorova Neslap Nelamej Je Tu Doba Destu Online Vinyl Shop Gramofonove Desky : Nešlap, nelámej, cosi ve mě teprv´ klíčit začíná.. Ale k čemu je ten věčný spěch? Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Těch, co všechno chtějí hned je většina. Nešlap gnelámej cosi ve mně teprv klíčit dzačíná těch co d#dimvšechno chtějí hned je emvětšina ale ck čemu . Hana zagorová, stanislav hlozek & petr kotvald.